IT-OPLEIDINGEN

Wil jij jouw kennis verbreden? Of wil je je liever specialiseren in een bepaald vakgebied? Bij PEAK-IT krijg je daar de gelegenheid voor! Wij faciliteren een breed scala aan IT-opleidingen en certificeringsmogelijkheden. Het opleidingsprogramma bestaat uit verschillende onderdelen, die elkaar perfect aanvullen en versterken. Door middel van een Persoonlijk Ontwikkelplan (POP) weet jij precies waar je aan toe bent.

IT-OPLEIDINGEN BIJ PEAK-IT

Het blijven ontwikkelen van jouw vaardigheden door middel van onze IT-opleidingen biedt vele voordelen. Ontdek hier de mogelijkheden!

  • Microsoft examentrainingen;
  • Hbo IT-opleidingen;
  • Communicatie met Impact (CMI) & ITIL-trainingen;
  • VMware, Active Directory en Desktop Virtualisatie kennissessies;
  • Toegang tot en gebruik van online materiaal van onder andere microsoftvirtualacademy.com en technet.com.

Naast dit alles kun jij jouw kennis, vaardigheden en competenties verder ontwikkelen door een hbo-opleiding richting Informatie & Communicatie Technologie (ICT) te volgen. Wij weten als geen ander dat er tegenwoordig steeds hogere eisen worden gesteld aan de performance en het aanpassingsvermogen van een IT-professional. Zeker gezien de snelheid en onvoorspelbaarheid van trends en ontwikkelingen binnen de IT. Wanneer jij je certificaten op het niveau van MCSA Server 2012 haalt, kom je in aanmerking om op kosten van PEAK-IT jouw hbo-bachelor diploma te behalen. Hiermee vergroot jij jouw kansen om door te groeien naar IT-functies met een meer bedrijfskundig karakter.

Onze collega worden?

Bekijk snel onze vacatures en stel jezelf aan ons voor!